Her er en FAQ af de mest stillede spørgsmål, hvis du har flere spørgsmål, så send os en mail.

Vi har en uges gratis prøve træning hvor du kan deltage på alle vores hold.
Du kan oprette din prøve uge her https://www.artesuave.dk/webshop/SignupForTrailWeek.php?AccountID=1
Kom mindst et kvarter før hold start.

Se på vores træningstider og find de hold som passer dig bedst. Vi har Intro Hold i BJJ tilmeld dig vores intro forløb her og MMA som er for vores begynder.  Det er ikke nødvendigt at starte på vores begynderhold, hvis tiderne ikke passer dig. Som begynder kan man komme på alle vores andre hold, på nær de hold som hedder Øvede, Sparring eller konkurrence holdet.

Det eneste du skal medbringe er almindeligt træningstøj, såsom shorts, t-shirt (uden knapper eller lynlås) og en vand flaske.
Hvis du selv har noget udstyr i forvejen – fx. handsker, beskyttelsesudstyr eller lign. – er du selvfølgelig også meget velkommen til at tage det med, men det er ikke nødvendigt.

Når du kommer første gang, vil du blive budt velkommen vores receptionist eller en af vores instruktører. Denne vil svare på eventuelle spørgsmål du måtte have samt hjælpe dig i gang med træningen.

Ja, vi har en fast studie rabat. Du skal medbringe et studiekort for at kunne få studierabat.

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi har mange elever som aldrig før har trænet kampsport.

Ja, vi har er Performance Gym i stue etagen.

Ja, der er altid mange begyndere i klubben. Som ny kan det være en god idé at starte på vores forskellige introhold, hvor der er god tid til at lære de helt basale ting og samtidig træne sammen med nogle på sit eget niveau før man giver sig i kast med den mere avancerede træning.

Hvis man har gi til BJJ, boksehandsker til MMA, Kickboxing, må man gerne tage det med. Det meste udstyr kan købes igennem klubben, gier, rash guards osv…

Vi har et personlig træner team som tilbyder privat timer for enkelt personer eller små grupper.
Hvis vores normale holdtider ikke passer dig eller man ønsker en mere intensiv instruktion er privat timer en god mulighed. Eftersom at privat timer er tilrettelagt dine behov vil man gøre hurtigere fremskridt end normalt.
Snak med instruktøren om tid og priser.

Skal ske inden den 15. i måneden, hvis man har et månedligt medlemskab. En bero kan vare i op til 6 måneder.
Kontakt os via mail hvis du ønsker at sætte dit medlemskab i bero. For hver beroperiode betales et gebyr efter Arte Suave gældende priser.
Du kan skal sætte det i bero her https://www.artesuave.dk/webshop/?AccountID=1

Det skal du gøre igennem din profil under menuen Membership, Manage Profiles. Når du tilføjer en profil, så kommer den på ventelisten til børneholdet.

Hvis det er en voksen, så skal du skrive en mail til os, så vi kan lave din profil om til en prøve uge. Send en mail på support@artesuave.dk

Hver gang du til eller fra melder dig et hold, så modtager du en besked fra os, det kan du slå fra under Membership / Settings

Du skal fjerne fluebenet under: Send email/sms on class registration?

Send email/sms on class registration?

What is ringworm & staph infection read more here