Pinterest Hidden Image
Arte Suave BJJ og MMA klub

Arte Suave er en af de første BJJ klubber i Danmark

Klubben blev startet i 2002 efter at Shimon Mochizuki og en træningspartner i en periode havde taget til Malmø en gang om ugen for at træne BJJ hos MMA Aliance. På det tidspunkt var der ikke nogen BJJ klub i Danmark.
Peter Blackwell fra MMA Aliance var interesseret i at komme og starte en BJJ klub i København. Klubbens første lokaler var ude ved Vanløse station i en kælder.
Siden da har klubben ligget på Østerbro, Nørrebro og har nu ligget i NordVest siden maj 2009.
Robert “Bobby” Sundel har også været indeover som hoved instruktør i mange år for MMA’en i klubben. Peter og Bobby træk sig begge to ud af klubben i ca 2008 for at tage hånd om deres egne klubber i Malmø.

Arte Suave blandt de bedste i Europa

Arte Suave har udviklet sig til en af de bedste BJJ klubber i Europa. Vi har flere gange været i top 3 af de bedste klubber til de største stævner i Scandinavien, såsom Swedish Open BJJ, Scandinavien Open, Danish Open BJJ, Gameness, osv.

Vi er en del af organisationen CheckMat. CheckMat har skoler over hele verden, i Danmark er der 7 CheckMat skoler.
CheckMat er et af de bedste team på verdens plan, som ledes af Leonardo Alcântara Vieira – “Leozinho” og han bror Ricardo Vieira. De er begge to inkoner inden for BJJ. De kommer et par gange om år og underviser i klubben.

Vi sørger for hele tiden at opretholde en høj standard inden for BJJ, og henter derfor hele tiden instruktører udefra til at komme og holde seminarer.

Vi er den eneste klub i Danmark som har verdensmestre og europamestre i brazilian jiu-jitsu. Vi har over 5 europamestre og over 6 verdensmestre, og har 3 gange været med til ADCC (verdensmesterskabet i submission wresting) som den eneste klub i Danmark

Vores mål er at være med i toppen af Europa og resten af verden.