Laurits Tielbo starter som personlig træner i Arte Suave fra d. 1 maj. De fleste af jer kender sikkert Laurits fra vores fundamentals hold i brasiliansk jiu jitsu hver tirsdag kl. 16 eller også har i støt ind i ham på en vores andre bjj eller Nogi Hold.

Laurits har trænet i klubben siden 2011 og fik sidst sorte bælte sidste år. Ved siden af træning og undervisning i klubben er Laurits uddannet fysioterapeut og arbejder som personlig træner. Igennem sin egen træning og konkurrencer har Laurits oplevet forskellige skader på egen krop, derfor ved han hvad det kræver, for at blive skadesfri, og kyndig vejledning under genoptræning er uundværlig.

I forbindelse med sit arbejde som personlig træner har Laurits sin instagram profil ’’fysbloggen’’ hvor han hver dag ligger små tips og tricks op til din daglige styrke-, mobilitets- og genoptræning.

Ikke nok med at Laurits starter som personlig træner i klubben, begynder han også at undervise 2 motions boksehold om ugen, startende fra tirsdag d. 10 maj. Motions bokseholdet kommer til at foregå i vores holdsal hver tirsdag og torsdag kl. 17:00 – 18:00.

Vi glæder os til at Laurits starter sin personlig træning i huset og vi er sikker på at han vil hjælpe med at højne det faglige og sociale niveau.

Vil du gerne blive stærkere, hurtigere eller komme i bedre form, så hiv fat i Laurits.

Instagram: https://www.instagram.com/fysbloggen/

Facebook: https://www.facebook.com/Fysbloggen/

Mail: ltfysioterapi@gmail.com

Laurits TielboPin