Arte Suave tilbyder nu holdtræning i kickboksning for firmaer. En sjov og udfordrende måde hvor dine kollegaer kan komme i bedre form og øge sammenarbejdet.

Tilpasset jeres medarbejdere

Vi tilbyder motiverende og sjov kampsportstræning efter jeres behov. På holdet er der plads til mellem 10 – 20 personer. Træningen finder sted i vores lokaler i nordvest med gode parkeringsmuligheder og nem fra og tilkørsel. Træningen er en times varighed og kan tilpasses ind i jeres skema.

Alle kan være med, det kræver hverken at man har løbet et Marathon eller trænet kampsport før. Vores instruktør vil vurdere jeres evner og tilpasse den bedst mulige træning.

Sådan foregår det

Træningen består hovedsageligt af basisteknikker inden for kickboksning; generel kampstilling, boksning, knæ og spark. Træningen vil være inddelt i opvarmning, en præsentation af udvalgte teknikker og kombinationer, som øves i par på plethandsker eller thaipads. Afslutningsvis skrues intensiteten op med udvalgte cardio øvelser som blander elementer fra kickboksning.  Vi stiller alt udstyr til rådighed. Det kan anbefales, efter at man efter ar have trænet et par gange, benytter sig af håndbind. Hvis i ikke har nogen selv, kan i købe et par for 49 kr. hos os. Holdet indeholder ikke sparring, det vil sige ingen fysisk kontakt.

Kickboksning

Kickboksning er for alle der har lyst til at prøve nye kræfter af og tør at bryde nogle grænser og udfordrer sig selv. Kickboksning er en blanding af Boksning, Thai boksning og karate hvor man kombinerer bokseteknikker med spark på plethandsker, thaipads og sandsække.

Mød jeres nye kampsports instruktør:

Joachim Christensen

Over 20 års erfaring med kampsport som træner og professionel fighter på det højeste niveau. Joachim er til daglig head coach for Arte Suave’s kickboksning hold og leder træningen 4 dage om ugen.  Gennem sine mange år inden for kampsport har Joachim kæmpet mod de allerbedste inden for MMA i UFC og stået som coach for mange nye talenter. Joachim er altid parat til at lære fra sig med sin store passion inden for kampsport.

Priser

Valgmulighed 1:  Skræddersyet holdtræning i kickboksning

200 kr. per person. Antal 10-20 personer af 1 times holdtræning.

Valgmulighed 2:  Fri firmatræning på Arte Suave’s hold.

Arte Suave tilbyder en bred vifte af holdtræning fra Kampsport til styrketræning, Spar 15 % ved at oprette en firmaaftale.

424.15 kr. Per person for standard medlemskab, normal pris 499 kr. om måneden.

211.65 kr. Per person for performance medlemskab, normal pris 249 kr. om måneden

5 stærke fordele med Firmamotion hos Arte Suave

  • Engagerede og inspirerende trænere, der får dig lyst til at komme igen og igen
  • Sjov og varieret træning for alle niveauer
  • Fed holdånd og sammenhold
  • I udvikler jer fra træning til træning
  • Effektiv træning med høj forbrænding

Kontakt os for at høre mere