Ved weekendens MMA stævne i Odense , var Arte Suave repræsenteret med 2 kæmpere. Mack Promanee var tilbage i buret efter 3 år, grundet corona nedlukning og skader. Mack var tilbage i en ny vægtklasse i flyweight. Simon Sloth var også tilbage i buret i en amatør MMA kamp.

Mack Promanee stjal showet som co main event på aftenen ved at afslutte sin kamp i første runde via en guillotine choke.  Efter 40 sek. Af kampens første runde tager han sin tyske modstander ned på gulvet med en dobbelt leg takedown og avancere sin position til mount. Ved brug af ground and pound fra mount får Mack åbnet op til en guillotine choke i de sidste 40 sek. Af runden som choker hans modstander helt ud.  Simon Sloth som også var tilbage i buret tabte en tæt kamp på dommerstemmer.

Det er muligt at se hele Macks kamp på facebook her!

Mack underviser til dagligt vores MMA Fundamentals hold og vores alm. MMA hold mandag, onsdag og fredag. Vil du vide mere om Mack, kan du læse vores interview fra 2 uger siden her på instagram.

  • Vi ses på måtten!