Det er med stor glæde at vi kan præsentere 3 nye hold i vores Performance GYM

Pin

Motions boksning med Laurits Tielbo

Som nogen allerede ved, så har vi fået et nyt boksehold på skemaet hver tirsdag og torsdag fra kl. 17:00 – 18:00.

På Motions bokseholdet kan du forvente at få sved på panden, når Laurits tager dig gennem en time bestående af slagtræning, konditionstræning og styrketræning. Du vil blive udfordret på din motorik og koordination på en sjov og udfordrende måde. Vi garanterer dig for at du har haft en sjov og inspirerende træning! Holdet er for alle uanset niveau.

For at deltage på holdet skal du medbringe dine egne boksehandsker eller sækhandsker, du har også mulighed for at købe eller leje dem i klubben. Du kan leje boksehandsker i receptionen for 50 kr. hvis du ikke har dine egne. Træningen finder sted i holdsalen.

Pin

WOD & Coffee med Mads Albert Bergmann

Som noget nyt, prøver vi at starte et funktionelt styrketræningshold op fra kl. 07:00 – 08:00 hver mandag og onsdag.

Holdet er for alle jer A-mennesker som elsker at starte dagen ud, på den bedste måde. Med tunge vægte og kaffe i blodet. Mads står for kaffe og workout, så i kan slå hovedet fra og gøre det i er bedst til.

Holdet vil være i en prøve periode frem til slut juni, hvis der er god opbakning til holdet fortsætter det.

Det første hold kommer til at være mandag d. 16 maj.

Pin

Open WOD

Hver mandag og onsdag vil Alberte og Omar (som efterhånden er fast inventar i vores performance gym) stå for en workout. De har planlagt en Workout som de skriver på tavlen og sætter musik på anlægget.

Holdet er fra kl. 17:00 – 18:00.

Vil man gerne følge med i hvad der sker i vores performance gym og hvad der bliver trænet på de forskellige, så meld jer ind i vores Facebook gruppe her https://www.facebook.com/groups/1386593615193591/