Selvom om solen skinner og temperaturen stiger, holder vi åbent hele sommeren.

I nogle perioder vil der dog være færre hold på skemaet end normalt. Da vores instruktører er på ferie og vi ikke har kunnet finde nogle kompetente instruktører som kan undervise disse hold.

Næste turnering efter sommerferien er Grappling liga, som vi afholder d. 3 september.

Pin

Sommer afslutning Graduering Børne og Junior holdet

I tirsdags afholdte vi vores årlige sommerafslutning og graduering på børne og junior holdet. Der blev uddelt nye streger og bælter. Vi var glade for at se alle eleverne som har gjort et utrolig godt stykke arbejde siden sidste graduering og alle de glade forældre. Vores børnehold har fået luft undervingerne siden vi rykkede fra de gamle lokaler.

Pin

Her ses et billede fra 2013 hvor klubben havde 18 børn til graduering, i tirsdags havde vi over 60 børn til graduering og næsten 100 børn meldt ind i klubben. Vi kunne ikke gøre dette uden det fantastiske team af instruktører som vi haft igennem tiden.

Man kan se billeder fra sommerafslutning og graduering her.

Vi glæder os til at børne og junior holdene starter igen efter sommerferien. Vi har første træning efter sommerferien d. 16 august.

Pin

Thaiboksning fælles sparring

Arte Suave vil endnu en gang byde jer velkomne til fællessparring på lørdag d. 25 juni fra kl. 12:00-13:00.
Formålet er at styrke fællesskabet indenfor dansk thaiboksning samtidig med, at vi kan udvikle vores tekniske færdigheder sammen.
Det er ligegyldigt om du er dreng eller pige 50kg eller 100kg+ kom og få en hyggelig sparring med folk fra forskellige klubber på sjælland.
Kom gerne i god tid så du kan strække ud og varme musklerne lidt op.
Håber vi ses!

Arte Suave Games

Vi afholder Arte Suave Games d. 5 august. Det vil være en blanding af forskellige lege med et konkurrenceelement. Vi vil afslutte dagen med grill og hygge!

Mere info vil komme når vi kommer tættere på dagen.

Sæt kryds i kalenderen til en sjov dag med dine venner fra klubben.

– Vi ses på måtten!