Maria er vores nyeste personlig træner i Arte Suave. Maria kommer til at indgå i vores stærke team af personlige trænere indenfor kampsport og fysisk træning.

Maria er ny  uddannet personlig træner og certificeret TRX, Spinning og funktionel hold træner. Maria har +10 års erfaring med styrketræning og elsker at motivere andre til at se det fede i træning og generel sundhed. 

Pin

Udover personlig træner 1-1 sessioner, laver Maria Mor/baby (efterfødsels) bootcamp for små lukkede hold. Så hold øje med hendes sociale medier, når hun starter det næste hold op i Arte Suave. Maria er selv mor til flere børn og har været hele møllen igennem, så hun kan 100 procent sætte sig ind i dit sted, når du kommer til træning hos Maria og skal lærer sin “nye” krop af kende, genfinde styrken og højst sandsynligt er i søvnunderskud level 100000 %

Maria tilbyder 1-1 sessioner for dig som ønsker at komme i bedre form, dig som mangler en til at “holde dig i hånden” og guide dig igennem træningen.

Din personlige træning er tilrettelagt dig og dit niveau eller dig som måske savner inspiration til nye øvelser. Ydermere vil der tilbydes small group for kvinder, både gravid, efterfødsel og dig som bare gerne vil have max sved på panden og have det sjovt samtidig. 

Vi glæder os til sammenarbejdet og til at kunne følge med i udviklingen!

Vil man gerne høre, læse eller i kontakt med Maria for at komme i gang med sin træning kan man fange hende her.

Instagram: Agerupfitness – Facebook: Agerupfitness – Mail: Mariaagerup@outlook.dk

Pin
Pin
Pin
Mariaagerup@outlook.dk