DMMAF og MMA Galla er i år gået sammen om at afholde DM i MMA. Det betyder at der udover det danske mesterskab i MMA bliver afholdt, får vi også fornøjelsen af at se nogle af de bedste danske pro kæmpere samme aften. Igen er Arte Suave stærkt præsenteret. Coach Koubti stiller med et stærkt hold af 6 kæmpere fra klubben.

Vi vil dykke ned i alle kampene og give jer alt den information i skal bruge.

DM i MMA bliver i afholdt d. 12 november 2022 i Frederikssund hallen. De indledende kampe til DM starter kl. 15:30 og finalerne bliver sendt på Pluto.tv sammen med 3 professionelle MMA-kampe med start kl. 19:00. Over 300 mennesker fra Arte Suave har allerede sikret et billet til et brag af en aften, der er ganske få billetter tilbage.

Det er muligt at støtte klubbens kæmpere, ved at købe billet af dem. Er det ikke muligt, kan man finde sin billet online her.

DM MMA

Pin

Rida Jawad

Rida er direkte i finalen da de er 2 som stiller op i hans division.
Finale – DM Junior Featherweight (65,8 kg.) kl. 19:40
Attila Oruc – Buddha Fight Academy VS Rida Jawad – ArteSuave.dk

Aleks Antonov
Aleks har 1/2 kampe til finalen i en spændene gruppe.
DM Amatør Featherweight (65,8 kg.)
Semifinale kl. 16:00 – Finale kl. 21:00

Aleks Antonov – ArteSuave.dk
Leo AmedovskiCSA.dk
Jakub PyzaraFrederikssund Free Fight
Gheorghe Popescu – Lions Fight Gym
Noah Johnsen – Buddha Fight Academy

Pin
Pin

Bruce Ali
MMA Galla er stolte over også, at kunne præsenter endnu High profil kamp mellem Danmark og ærke rivalerne fra Sverige. Med Bruce tilbage i buret, er det hans anden kamp i år. Hvor han skal leve op til forventningerne fra hans debut, hvor han leverede et flot high kick i første runde der sikrede ham sejren via TKO.
Amatør kamp kl. 19:00

Mustafa Mazari Sverige Vs. Bruce Ali Danmark

Oskar Lang

Oskar er tilbage fra EM med erfaringer rigere og med mere blod på tanden. MMA Galla garanter at der bliver knald på, når burdøren lukkes i dette sjællandsk lokal opgør.

Amatør kamp kl. 19:20

Omar Nehad Rumble Sports Vs. Oskar Lang ArteSuave.dk

Pin

Pin

Frederik Strauss

Frede er hjemvendt fra Thailand med fornyede kræfter og flere teknikker i værktøjskassen, når han skal i et vaskeægte klassisk opgør med vores svenske ærke rivaler. Frederik Strauss kommer på en kæmpe opgave, mod den rutinerede Martin Fouda Afana Bipouna

Pro kamp kl. 22:20

Frederik Strauss ArteSuave.dk vs Martin Fouda Afana Bipouna

Mack Nuchnua Promanee

Mack står overfor den største udfordring i år når han er main event ved MMA Galla. Mack har haft et forrygende år i sin nye vægtklasse. Mack er kommet for at vise at han er klar til at tage det næste trin i sin karriere.

Main event pro kamp kl. 22:40

Mack Nuchnua Promanee ArteSuave.dk Danmark Vs. Cooper Frachey NR FIGHT CLUB Frankrig

Pin

– vi ses på måtten!