Nyåbnet gym søger selvstændige personlige trænere

Vi er gym i Grøndals Multicenter, som består af 1000m2 kampsportsområde på 1. sal og 600m2 i stueetagen dedikeret til fysisk træning. Vores ambition er at blive Danmarks bedste kampsports-mekka, som skal bidrage med at hæve niveauet for eliten og gøre brasiliansk jiu-jitsu og MMA tilgængeligt for bredden. Vi har et lille, men stærkt hold af personlige trænere inden for kampsportstræning såvel som generel fysisk træning og fitness.

Vi ønsker et alsidigt team med ekspertise inden for forskellige områder af fysisk aktivitet. Erfaring med kampsport er derfor ikke et krav. Lækre lokaler og dygtige kollegaer. Du får adgang til lokaler med plads til frivægtstræning, bevægelse og generel fysisk udfoldelse og der vil være mulighed for at lave small group sessions og boot camp-forløb.
Du vil blive en del af en kultur præget af faglig respekt, hvor vi deler viden og bruger hinanden til faglig sparring. Du får mulighed for at være kulturskabende i en ny organisation, og som ekstra bonus er huslejen billig.
Vi ønsker, at du…

• har minimum en bachelor i fysioterapi, idræt eller lignende baggrund.

• har mindst 3 års erfaring som personlig træner.

• kommer (delvis) med din egen kunde-portefølje eller er indstillet på selv at skulle bygge det op

Du vil leje dig ind som selvstændig, så eget cvr. nummer er en forudsætning. Du bestemmer selv antallet af timer, du ønsker at arbejde, når den månedlige husleje er betalt.

Hvis det lyder som dig, så skriv en motiveret ansøgning inklusiv CV til Shimon Mochizuki på sm@artesuave.dk.

Der indkaldes løbende til samtale.