Pinterest Hidden Image

Efteråret går på hæld, og snart banker vinteren på. Det er slut med restriktioner, som det betyder at der er gang i konkurrencerne igen. Efter et vellykket DM i BJJ og NOGI, med fantastiske resulter for klubben er det på tide at se frem af. Vi har samlet de vigtigste nyheder i klubben, for at give dig et overblik over den nærmeste fremtid.

Polish Nationals

Først vil vi dog kigge tilbage på weekenden, hvor klubben havde 4 kæmpere afsted til Polish Nationals i BJJ. Der blev hevet lidt metal hjem til klubben og vi ønsker dem tillykke med medaljerne.

Adult brown -82,3kg
1. Kacper Dąbrowski
Master 2 white -70kg
1. Dariusz Kowalewski
Adult blue -70kg
3. Kamil Kmiotek
Master 1 purple open
3. Samuel Ilnicki

Motions-kickboksning for kvinder X Damir Hadzovic

Pin

På fredag d. 22/10 starter et nyt Motions-kickboksning hold op i sammenarbejde med nocco og nipponsport, som løber over de næste 2 måneder. klubben vil blive fyldt med nye ansigter så tag godt i mod dem. Holdet blev udsolgt i løbet af 24 timer, vi er utrolig glade for interessen.  Vi starter et nyt forløb op igen til januar, så kender du nogen som kunne være interesseret så del det endeligt! Du kan læse mere her!

Børne efterårs-camp for alle klubber

Vi afholder igen børne BJJ-camp i klubben. Denne gang er det en efterårs-camp for børn og junior fra d. 22/10 -24/10. Trænerne vil gøre alt for at du får en sjov og spændende camp. Prisen er 999 kr for alle tre dage, eller 400 kr for enkelt dag. I prisen er inkl. Efterårs Camp T-shirt, samt frugt og snack hver dag. Der er stadig ledige pladser til efterårs-campen, så har du et barn som gerne vil deltage kan i læse mere og tilmelde jer her!

Opstart af nyt intro forløb i No-Gi

Pin

Som altid har vi i gang i en masse forskellige intro hold, og det nyeste på stammen er vores intro hold i NOGI BJJ. Som vores intro hold i BJJ og MMA løber det over 10 uger og det næste hold starter d. 25/10. Kender du en som gerne vil prøve kræfter med NOGI BJJ, så del det gerne med dem. Man kan læse mere om holdet her og tilmelde sig.

Børne graduering

Vi afholder børne graduering for børne og junior holdet d. 28/10 kl. 17:00-18:00. Alle børne og junior hold bliver slået sammen på dagen. Så der vil ikke være børne eller junior hold kl. 16:00 eller kl. 18:00.

Forældre er velkommen til at komme og kigge på i vores lounge område. Forældre der kommer og kigger på, bedes huske indendørs sko eller klip klapper.

Pin

MMA Fight Night Helsingør

D. 6/11 er der MMA Fight Night i Helsingør. Indtil videre stiller klubben op med 3 kæmpere. Frederik Strauss har sin pro debut og Abd og Mark har deres amatør debut.

Kom op og støt teamet og få en vild fed aften. Der er muligt at købe billetter i klubben gennem Nikolai Koubti og Frederik Strauss kontant, Ringside billetter koster 450 kr. og Normal pladser 200 kr.

Man kan se mere om eventet på deres facebook side her.

Til sidst vil vi blot informere jer om at lageret er blevet fyldt op med udstyr. Vi har fået nye Spats og Rashguard. Kom og tjek dem ud i receptionen eller på https://artesuave.dk/shop/

Udover det er lageret blevet fyldt op med gi’er, bælter, spats, rashguard og shorts.

Vi ses på måtten!