Pinterest Hidden Image

Måneden hedder februar og det betyder at vi går ind i en ny tid uden mundbind og Coronapas. Da restriktionerne er blevet ophævet. Det betyder, at vores aktiviteter i klubben, endelig kan gennemføres mere eller mindre normalt. Vi arbejder på højtryk med at arrangere stævner, seminarer og træningscamps. Følg med på vores Facebook hvor vi løbende lægger begivenheder op om seminarer, workshops og træningscamps. Ønsker du at få et overblik over de konkurrencer som vi selv afholder, kan du gå ind på grapplingbrackets.com, det er allerede muligt at tilmelde sig til DGL, DM i BJJ/NoGi og Junior BJJ Liga.

Pin

Resultater fra Grappling Industries London

I weekend var der Grappling Industies i London. En håndfuld medlemmer var taget turen over Nordsøen for at hive metal hjem som de gamle vikinger. Det blev til 5 medaljer. Stort tillykke til dem som deltog. Man kan se fordelingen her.

3 Plads GI ADULT / MALE / BLUE / ADULT / -210 LBS COLIN DOHERTY 

1 Plads GI ADULT / MALE / PURPLE / MASTER (30+) / -185 LBS MINDAUGAS KUCIAUSKAS

2 Plads NO GI ADULT / FEMALE / ADVANCED / MASTER (30+) / -135 LBS ANNA SOFIE CECILIE JENSEN

1 Plads ABSOLUTE GI / MALE / PURPLE / MASTERS & SENIORS MINDAUGAS KUCIAUSKAS

3 Plads ABSOLUTE NO GI / FEMALE / MASTERS & SENIORS ANNA SOFIE CECILIE JENSEN

Pin

European Jiu – Jitsu IBJJF Championship 2022

Klubben er endnu engang repræsenteret på den bedste scene i verden når IBJJF afholder EM fra d. 14-20 februar. I år bliver EM afholdt i Italien, hvor det op til i nu er blevet afholdt i Portugal. Indtil nu stiller der 5 kæmpere op fra klubben. Hvis man ikke har bemærket det endnu, så er der konkurrence hold på de øvede hold i BJJ. Nedenfor ses dem som stiller op for klubben. Det er muligt at se kampene til em på https://www.flograppling.com/

1. Heide TruongPURPLE / Adult / Female / Feather
2. Kamil KmiotekBLUE / Adult / Male / Feather
3. Lars RoskærBLACK / Master 7 / Male / Middle
4. Nick BarnøPURPLE / Master 2 / Male / Ultra-Heavy
5. William TregatPURPLE / Adult / Male / Middle
Pin

Powerlifting Workshop + Post Workout Pizza/Burger/Drinks

Vil du være bedre i dit squat, bænk og dødløft?

Så afholder vi en gratis workshop i klubben med Ronny Christensen d. 19/2 efterfulgt af workout og mad.

Ronny Christensen er instruktør på vores Workout Of the Day hold, hvor han underviser i funktionel fitness. Ronny har over 20 års erfaring med styrketræning og har de sidste mange år haft fokus på Crossfit. Ronny har blandt andet undervist i Crossfit 2400, sats, Fitness1 og Form&fitness. Ronny har tidligere konkurreret ved Butcher Classic, Delta kilo games, Dansk Fitness Liga.

På dagen vil der være en kort powerlifting workshop med fokus på de 3 hovedelementer i squat, bænk og dødløft. Ronny vil komme ind på formen i løftet, greb og teknik. Så du kan løfte tungere og undgå skader når du træner. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Efter workshoppen vil der være en workout, hvor vi inkorporere nogle af de løft vi har trænet på dagen.

Når vi alle er blevet trætte, bestiller vi burgere/pizzaer og drikker øl og drinks i det gode vejr.

Vi håber at se så mange, til en hyggelig dag med sved på panden. Det vil være muligt at tilmelde sig workshoppen, hvor man normalt tilmelder sig hold.

Pin

FCR – Fight Club RUSH 11

Frederik Strauss har sin anden pro MMA kamp til Fight Club RUSH d. 26/2. Frederik skal møde Bilal Tipsaev som er en tidligere bryder fra allstars training center i Stockholm. Bilal Tipsaev har en pro rekord på 1-1-1. Bilal kommer fra sin sidst kamp med en draw ved Brave fc i september. Fight Club Rush er Scandinavias hurtigst voksende MMA promotion. FCR – Fight Club RUSH 11 bliver afholdt I Västerås Arena i Sverige. Kampen bliver vist på ufc fightpass. Denne kamp er en god udfordring for Frederik som for testet sin clinch og arbejde med takedowns.

Pin

Low key MMA

D. 26/2 er der Low Key MMA stævne i MMA, denne gang bliver det afholdt i Odense. Low Key MMA stævner giver vores amatør MMA kæmpere en chance, for at få en masse erfaring. Da det efterhånden har været langtid siden, at der har været et MMA stævne på dansk jord. Klubben har tilmeldt 5 kæmpere indtil videre. Vi håber at alle får en kamp, så de kan vise det hårde arbejde de har lagt i træningen. William, Rida, Jeppe, Aleks og Abd er tilmeldt.

Pin

BJJ Malmø Open 26/2-27/2.

Samme weekend som der er Low Key MMA stævne i Odense og Fight Club RUSH 11 i Sverige er der Malmø Open i Brasiliansk Jiu Jitsu. Udover de stævner vi selv afholder er det godt at se, at det igen er muligt at få noget erfaring. Man kan tilmelde sig her, Vi håber at se så mange som muligt fra klubben som stiller op.

Pin

Opstart af Kickboksning pigehold d. 28/2

Vi har haft en del efterspørgsel efter et kvindehold i kickboksning. Som de fleste nok har bemærket, har vi i sammenarbejde med Damir, NOCCO og Nippon Sport afholdt 2 Kickboksning bootcamps fra november til nu og der starter et nyt bootcamp forløb i marts. Da det har været en stor succes, og flere har efterspurgt sådanne hold, har vi oprettet en kickboksning kvindehold som starter mandag d. 28/2. Holdet kommer til at ligge fast om mandagen fra kl. 18:00-19:00 på måtte 3. Det er vores kickboksning kæmper Julie som kommer til at være instruktør på holdet. Vi er glade for at Julie har lyst til at tage udfordringen op, og vi er sikre på at det bliver super godt. Man kan deltage på holdet, hvis man har et alm. Medlemskab og et fitness medlemskab.

– Vi ses på måtten!