Golden Ticket Fight Promotions

James Dixon vs Milan Silva (Professional Light Welterweight)

Lørdag d. 3 september træner Milan Silva igen i ringen til sin 3 Pro MMA kamp. Milan er tilbage i Wolverhampton hvor han skal revanchere sit seneste nederlag mod Marcus Mee. Milan er gået ned i vægt og skal kæmpe i Light Welterweight. Milan skal kæmpe i sin hditil laveste vægtklasse og har aldrig set skarpere ud.

Det er muligt at se kampen live på PPV. Man kan finde live stream PPV her:

Vi har snakket med Milan op til kampen, Milan udtaler
”Jeg er top motiveret og jeg vil gøre alt for at få en sejr. Jeg glæder mig til at vise mine skills i både striking, brydning og gulvkamp”

I kraft af sin alder udtaler Milan sig ” Forhåbentlig vil jeg være et forbillede for de unge og vise at man sagtens kan kæmpe pro MMA selvom man er 44 år gammel og familiefar med kone, 3 børn og et krævende fuldtidsjob”

Pin

James Dixon udtaler til kampen ’’ We will both turn up, we will both be locked in a cage and we will both commit terrible acts of violence against one another’’

jamesdixonPin

Her kan se lidt billeder af forberedelsen til kampen i weekenden.


Vi glæder os til et brav af en kamp.