Fra d. 27 september – 1 oktober afholdes der em i amatør MMA i Italien. Arte Suave stiller op med Oskar Lang som har kvalificerede sig da han vandt DM i MMA sidste år.

Oskar tager afsted på søndag med Milan i ringhjørnet, Milan er DMMAF officielle landsholdstræner for dansk MMA. Der er 32 kæmpere i Oskar’s division og han har derfor 5 kampe mod bæltet og titlen som Europa mester i MMA. Oskar har trænet hårdt op til kampen og har fokuseret på at blive bedre på gulvet ved blandt andet at deltage til Danish open i BJJ og grappling liga det sidste halve år.

Oskar har udtalt til klubben i forbindelse med hans deltagelse ved EM i MMA ’’ Jeg glæder mig helt vildt til at vise at arte suave ikke kun er Danmarks bedste klub, men også en som men skal regne med i hele Europa. Jeg har arbejdet på at forbedre mit grappling som jeg selv syntes er blevet bedre. Jeg sigter efter guld’’.

Det er muligt at følge med hjemmefra og se kampene på immaf.tv

Let’s go Oskar!

123… Suave!