Klubben afholder DM i BJJ gi og NoGi d. 15 Oktober. Man kan tilmelde sig på https://grapplingbrackets.com/, sidste dag for tilmelding er den 10 oktober. Tilmelder man sig inden d. 2 Oktober sparer man 200 kr. I år bliver DM afholdt i Arte Suave’s egne lokaler.

Information

 •  Competition Date 15 Oct 2022
 •  Last date to register 10 Oct 2022
 •  Corrections before 11 Oct 2022
 •  Weigh ins from 08:00-09:30


Registration Fee

Earlybird registration Until 02 Oct 2022

 • Adult/Master 300 DKK
 • Kids/Juniors 200 DKK

 Late registration From 02 Oct-10 Oct

 •  Adult/Master 500 DKK
 •  Kids/Juniors 300 DKK

Combined Price

DM i BJJ 2022 + DM i No-Gi 2022

 Earlybird registration Until 02 Oct 22

 • Adult/Master 450 DKK
 • Kids/Juniors 300 DKK

 Late registration From 02 Oct-10 Oct

 • Adult/Master 750 DKK
 • Kids/Juniors 450 DKK

Vi mangler stadig dommere og staff til at afvikle stævnet. Ønkser du at hjælpe til, så send en mail til support@grapplingbrackets.com. Jobbet som staff eller dommer er lønnet og du vil få forplejning undervejs. For at være dommer skal du have brunt bælte, Sort bælte eller have taget et IBJJF dommer kursus. Som staff kommer du til at side ved dommerbord, være runner, gi checker eller overrække medaljer. Man behøver du ikke tidligere erfaring som staff.

Har du hvidt bælte og går du og er i tvivl om du skal tilmelde dig DM, så har Shimon ejer og BJJ Headcoach i klubben skrevet et oplæg omkring konkurrence erfaring og hvilke fordele der er ved at stille op til turneringer. I forbindelse med DM i år, gengiver vi det!

’’Hvorfor du skal tilmelde dig konkurrencer som hvidt bælte i BJJ?

Synes du, at jeg skal tilmelde mig konkurrencen? Jeg får dette spørgsmål hele tiden. Det eneste jeg kan sige er ja! Vil der nogensinde være et perfekt tidspunkt til at konkurrere?

Da jeg konkurrerede for første gang, var jeg allerede et blåt bælte. Jeg skulle have gjort det som hvidt bælte. I stedet for at vente på at være i bedre form, mere teknisk og alle de andre ting, der gik gennem mit sind. Som en af ​​de første blå bælter i Danmark og den første i min klub, følte jeg mere pres for at få succes. Jeg var så nervøs før den første konkurrence. Jeg kunne ikke spise og var nødt til at gå på toilettet hele tiden.

Så til alle de hvide bælter der er derude, tilmeld dig. Hvis der findes noget, som det perfekt tidspunkt til at konkurrere. Så er det som hvid bælte, vent ikke til du har trænet i årevis. Ingen forventer noget af dig, men du kan måske overraske dig selv. Der er så mange ting, du kan lære af at konkurrere, som du ikke kan lære i klubben.

Her er nogle af de ting, du får ud af at konkurrere, bortset fra at få en medalje om halsen:

– Mød nye venner. Der er ingen bedre måde at bryde isen på, end at prøve at dræbe hinanden i 5 minutter.
– Det er et godt sted at teste, hvad du har lært.
– Find dine styrker og svagheder.
– Komme ud af din komfortzone. For at udvikle dig som person er du nødt til at komme ud af din komfortzone.
– Selvkontrol. Langsomt vil du lære at kontrollere dine nerver inden du konkurrerer. Nogle mennesker lærer dette hurtigere end andre. Men én ting er sikkert, alle er nervøse til en vis grad. Hvis der ikke var noget på spil, ville alle gøre det.
– Husk, der er højst sandsynligt ingen, der ser din kamp. Så lad det ikke stoppe dig.
Vind eller tab. Jeg garanterer, at du vil lære noget.
– Det værste, der kan ske, er, at du taber kampen. Når vi fejler, har vi mulighed for at lave ændringer.

Hvis det er din første konkurrence, så lad vær med at overtænk det. Bare sørg for, at du møder til tiden, er i vægt og frem for alt, at du har det sjovt! Det kan være at du ender med at kunne lide det.

Som med enhver færdighed skal du øve dig. For at blive god til at konkurrere, er der kun én måde. Du skal konkurrere. Du vinder måske ikke første gang, men én ting er sikker, du vil aldrig vinde, hvis du ikke prøver.

Hvis du beslutter dig for at stille op til en konkurrence, så lov mig dette. Varm ikke op med skyggeboksning. Det er ikke den slags kamp, du har tilmeldt dig. På forhånd tak.

Always keep learning! Never stop!’’

Shimon Mochizuki
Pin
Shimon Mochizuki
 • Vi ses på måtten!