Det har hoppet sig op i sådan en grad at der ikke er plads til ens sko, hvis man vil komme og træne. Derfor har vi fjernet alle sko og klip klapper fra hylderne og samlet dem i 3 kasser ved receptionen.

Vi beder derfor alle om at komme og hente deres glemte sko eller klip klapper inden for den nærmeste fremtid. Kasserne med sko vil blive tømt senest d. 10 november, alle sko eller klip klapper der ikke er hentet ryger til genbrug.

skoPin
skoreolPin

Ønsker man at have sine sko, klip klapper eller andet træningstøj stående i klubben, er det stadig muligt at leje et skab.

Du lejer et skab i klubben gennem din profil under fanen ”Membership” -> ” rent a locker”.

HUSK dine sko og klip klapper Vi har også en bøn til alle jer som kommer og træner hos os! 

 1. Vi vil også gerne bede alle som ikke har nogle indendørs sko eller klip klapper om at købe et par. Da man kun må gå barfodet rundt på måtterne og ikke i gang arealerne. 

2. Vi vil gerne bede alle om at benytte omklædningsrummene som er til rådighed i grøndal multicenteret i stedet for oppe i vores lokaler. Vi ser desværre for mange som står i deres underbukser på måtten. Du kan se et kort over grøndalcenteret og hvor du finder omklædningsrummet her:

oversigts kortPin

1. Hovedindgang

2. Omklædningsrum for herre og damer.

3. Trappe til 1. sal.

4. Indgang til ArteSuave.

På vegne af alle Instruktører og ansatte vil vi gerne takke alle vores medlemmer for at gøre Arte Suave til den bedste klub at træne i!