Vi er utrolig glade for den stigende interesse for vores basic kickboksning hold, hver tirsdag og torsdag. I takt med at vi er blevet flere medlemmer og der kommer flere og flere medlemmer på vores kickboksning hold, har vi valgt at udvide med et ekstra basic kickboksning hold.

Det nye kickboksning hold kommer til at ligge hver fredag fra kl. 16:00 – 17:00.

Det første hold finder sted d. 7/10 – 2022.

Ny Træner: Sally Mathilde Berg

Vi vil gerne præsentere Sally som vores nye kickboksning instruktør hver fredag. Sally træner til dagligt kickboksning i Arte Suave og har tidligere stået i spidsen for vores Kickboksning kvindehold. Sally har en masse erfaring fra boksning, som hun underviser i ved siden af sin egen træning i Arte Suave.

Kom på Sally’s Basic kickboksning hold hver fredag, hvis du gerne vil have pudset dine bokse skills af indenfor kickboksning og bliv bedre til dit hook, jab og fodarbejde.

  • Vi ses på måtten!