Det er fantastisk at byde Ronny tilbage til klubben som instruktør i Performance Gym! Efter at have været ude at rejse er han nu tilbage i København, og vi er glade for, at han vil overtage de hold, som Mads tidligere underviste.

Ronny Christensen er en erfaren instruktør, der vil undervise i funktionel fitness på vores Workout Of the Day-hold. Med mere end 20 års erfaring inden for styrketræning og særlig fokus på Crossfit, kan vi være sikre på at få professionel og engageret træning.

Ronny har en imponerende baggrund, idet han tidligere har undervist ved forskellige fitnesscentre som Crossfit 2400, Sats, Fitness1 og Form&Fitness. Han har også deltaget i konkurrencer som Butcher Classic, Delta Kilo Games og Dansk Fitness Liga, hvilket bekræfter hans ekspertise inden for fitnessverdenen.

Ronny vil undervise følgende hold i Performance Gymmet:

Mandag 07.00-08.00: WOD
Tirsdag 07.00-08.00: WOD
Onsdag 07.00-08.00: WOD
Torsdag 07.00-08.00: WOD
Fredag 16.00-17.00: WOD
Søndag 11.00-12.00: WOD
Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage på et af Ronnys hold og få en inspirerende og udfordrende træning. Ronnys første træning vil være på Tirsdag den 8. August. Vi ser frem til at have Ronny tilbage som en del af vores instruktørteam!