Efterårsferien er slut og vi går nogen spændende uger i møde med, en masse kampe for vores MMA-kæmpere i klubben.

Pin

MMA FIGHT NIGHT HELSINGØR

Der er kommet endnu en kæmper på kortet til MMA Fight Night i Helsingør. Det betyder at vi stiller op med 4 mand D. 6/11 er der MMA Fight Night i Helsingør. Frederik Strauss har sin pro debut og Abd, Mark og Joseph har deres amatør debut.

Der er stadig billetter tilbage. Man kan købe billetter i klubben gennem Nikolai Koubti og Frederik Strauss kontant, Ringside billetter koster 450 kr. og Normal pladser 200 kr. Tag med til Helsingør og få en fed aften og støt drengene i deres debut.
Man kan se mere om eventet på deres facebook side her!

Pin

PaRUS Fight Championship

Samme dag som MMA Fight Night i Helsingør, kæmper vores MMA og Kickboksning coach Joachim Christensen.  Joachim kæmper ved PaRUS Fight Championship I Dubai. Joachim kæmper i  heavyweight klassen mod russeren Evgeny Erokhin, Evgeny Erokhin har en rekord på 22 sejre og 7 nederlag.

Hvis man er interesseret i at se kampen, kommer der et stream link op i løbet af ugen. Så hold øje med Joachims sociale medier.

Pin

DM MMA 2021

Efter et års pause, er det igen tid til DM i amatør MMA. Indtil videre stiller klubben op med 3 kæmpere: William, Alberte og Oskar. DM MMA afholdes i kunsthallen Århus d. 13/11. Dørene åbner kl. 13:00, Kampstart kl. 14:00 og Finale kampe kl.18:00.

Man kan læse mere her!

Sports specifik performance træning

For at klubbens elitehold i MMA og BJJ skal performere endnu bedre i kamp. Er klubben gået sammen med med performance og physical head coach Martin Prasse. Martin Prasse er til daglig fysioterapeut og personlig træner i vore performance gym. Martin tester de forskellige atleters fysik og ligger en plan ud fra deres score. Atleterne bliver testet i deres Isometrisk styrke og kondition.

Ønsker du at optimere din performance inden for kampsport, så kom forbi vores performance gym eller hiv fat i coach Martin Prasse.

Pin

Børne og Junior Graduering

I sidste uge afholdte vi graduering på børne og junior holdet. Det var fedt at se en masse glade børn og forældre i klubben. Vi er utrolig glade for at se hvordan holdene vokser og hvordan børnene og Juniorerne udvikler sig. Vi vil gerne takke alle instruktørerne for deres gode arbejde.

Man kan se flere billeder fra dagen her!

– Vi ses på måtten