I weekenden havde klubben 2 kæmpere afsted til MMA-FightNight i Helsingør. Det var 2 debutanter for klubben, som gjorde deres debut i henholdsvis amatør og pro.

Reportage fra MMA-FightNight i Helsingør.

Der var bygget op til en brag af en aften, med massiv støtte fra hele klubben. Over 100 personer havde skaffet sig billet igennem Coach koubti og sad klar i Helsingør hallen. Stemningen var god og folk forventede en aften med knald på.

Efter de 3 første kampe, vågnede sallen så småt op til liv. Eksplosionen fra tribunerne kom, da Mark Thom gik ind til ringen med lyden af Icekiid i højtaleren. Mark har sin Amatør debut mod Esben Lychau, en erfaren amatør kæmper fra Great dane i odense.

Første runde starter med fulde kraft, begge kæmpere vil gerne ind og afslutte kampen hurtigt. Der bliver givet slag, spark og clinched op af buret. i slutningen af første runde får Mark taget sin modstander ned, men bliver fanget i en kimura fra halfguard. Selvom den ser tight ud, holder Mark smilet ind til tiden løber ud.

Anden runder starter med endnu mere fart en først runde, Mark stormer ud med et flyvende knæ, som i sidste sekund bliver pareret. Begge kæmpere får gode slag ind, men Mark domminere ringen og får igen taget sin modstander ned på gulvet. Igen truer modtanderen med en kimura fra half guard, men denne gang er den tight, meget tight. Det ligner at kampen skal slutte, men i sidste øjeblik for Mark rullet sig en over sin modstander og ender på bunden. Han sidder dog stadig i kimuraen. Side dommeren klapper i sine klodser, som betyder at der er 10 sekunder tilbage. Det er næsten ikke til at kigge på. Alle tæller ned til at anden runde bliver fløjtet af, da fløjten lyder har Mark endnu en gang overlevet den truende submission.

Inden 3 runde, kan det tydeligt ses at begge kæmpere er trætte. Der bliver sagt vigtige ting fra Coach Koubti i pausen og hevet dybt efter vejret. 3 runde går i gang, Mark har rystet det sidste submission forsøg af skulderen og er klar til at afslutte kampen. Mark får sendt nogle gode slag ind og får rystet sin modtander. Får tredje gang får Mark taget sin modstander ned og denne gang ender han næsten i mount, hvor han begynder at ground and pound sin modstander. Hans modstander får dog viklet sig ud af positionen og Mark ender i closed guard hvor han fortsætter med at ground and pound sin modstander ind til tiden løber ud. En tæt kamp..

Da dommeren får hevet begge kæmpere ind til midten af ringen, for at fortælle sin afgørelse er det med en split decision at Mark’s arm bliver rakt i vejret og hallen eksplodere for anden gang. Første sejr i hus!

Pin

Efter et par intense og seværdig kampe, er det blevet tid til det som alle har ventet på, Frederik Strauss skal i ringen til sin Pro MMA debut. Frederik skal møde en Nordmand, med flere kampe på CV’et. Stemningen er elektrisk da folk venter på at Frederik træder frem i hjørnet af hallen. Da Frederik kommer frem i lyset er det med ryggen til og med lyden af goosebumbs fra Travis Scott som brager ud af højtalerne. Da beatet dropper vender Frederik sig og sallen går AMOK for tredje gang. Frederik ser klar ud og giver highfives mens han løber ind til ringen.

Kampen starter ud med nogle præcise slag far Frederik som får rystet sin modstander. I en stående scramble med spark og slag ender Frederik på bunder og begynder at sende hælspark op mod sin modstander der prøver at lukke distancen. Frederik bruger sin hurtige timing til at skyde en dyb De La Riva hook og spinder til ryggen af sin modstander. Med et hurtigt tag omkring modstanderens hofte, får Frederik trukket ham ned til back control. Fra ryggen begynder Frederik at sende albuer afsted mod sin modstander og det begynder at bløde fra de 2 kæmpere, det er svært at se hvem som har fået et cut. Frederik får fanget sin modstanders arm i en Body triangle og sætter sin rear naked choke op. Modstanderen tapper ud med sin frie hånd og sallen går AMOK igen, mens øl flyver gennem lokalet af begejstring. – Anden sejr i hus.

Folk kan ikke vente med at Frederik får rakt sin arm i vejret og efter et kort tjek hos lægen, sker det folk har ventet på. Hele klubben står klar til at fejre Frederik da han træder ud af ringen. Med kampråd ”SUAVE, SUAVE, SUAVE” og en kongestol får halvdelen af sallen ønsket Frederik tillykke med den flotte sejr.

Pin

Klubben ønsker Frederik og Mark tillykke med deres sejr og den store støtte fra alle de medrejsende fra klubben.

Pin