Pinterest Hidden Image

Resultat fra DM i MMA 2021

I weekenden har der været afholdt DM I MMA. Stævnet blev afholdt i Kunsthal Aarhus, i anledningen af deres egen visionsudstilling GO EXTREME. Klubben stillede op med 2 kæmpere, Oskar Lang og Alberte Ostermann.

I første runde møder Oskar en kæmper fra CSA.DK. Oskar vinder dominerende på T.K.O i første runde og går i finalen.  I finalen møder Oskar endnu en kæmper fra CSA.DK, Oskar vinder en flot kamp på dommerstemmer. Et stort tillykke til Oskar, som fortjent vinder guld.

Alberte går direkte i finalen, men taber desværre. Alberte starter kampen stærkt ud på flere slag til hovedet og en nedtagning op af buret, efterfølgende ender hun i lukket guard hvor modstanderen fanger hende i en triangle. Alberte viste stort hjerte og kommer stærkt tilbage.

Upcoming fighters – Mikenta

På lørdag D. 20/11 er der Upcoming fighters i Mikenta. Klubben stiller op med 4 kæmpere, Rida Hasneen Hadi Jawad, Mads Johansen, Berke Karakus og Abdul Momen. Upcoming fighters er et low key muay thai boksestævne for kæmpere i hele Skandinavien. Stævnet er for kæmpere med ingen – eller lidt erfaring.

Upcoming fighters i Mikenta bliver afholdt i Albertslund. Hvis man har lyst til at komme og støtte vores kæmpere kan man læse mere om stævnet her eller tage fat i Coach Bruce Ali.

Pin

Ny kickboxing træner + Nye kickboxing hold

Vi vil gerne byde velkommen til Benjamín Poggi som ny kickboxing træner. I kender sikkert Benjamin fra vores Elite MMA hold. Benjamín Poggi har flere års erfaring med kickboxing, muay thai og en professionel MMA rekord på 4 – 0.

Benjamín kommer til at undervise to Basic kickboxing hold om ugen, tirsdag og torsdag. Det betyder at der tirsdag og torsdag kommer til at være basic kickboxing fra 16:00 -17:00 og Advanced kickboxing fra 17:00 – 18:30.

KickboxingPin
Kickboxing

Grappling Liga Winter Edition

Den 27/11 afholder vi Grappling liga i vores egne lokaler. Det betyder at der i de næste 2 uger, vil være et større fokus på konkurrencen på NoGi holdene. Vil man gerne signe up, kan man gøre det her, Late registration slutter d. 21/11.

Pin

Bokse Seminar med Patrick Halberg

Vi holder bokse seminar med Patrick Halberg søndag d. 28 november 2021.

Hvis du ønsker at opdatere dine bokse færdigheder, så er det her noget for dig!

Vi kommer løbende til at holde seminar med Patrick, så det bliver et længere forløb.

Gå ikke glip af denne første gang!

Man kan købe billet her!

Pin

Hvem er Patrick Halberg:

Patrick er tidligere professionel sværvægtsbokser, med en professionel karriere fra 1998-2000. Da Patrick var på sit højeste niveau var han rangeret 3. I Europa og 6. I Verden. Patrick har haft 8 professionelle kampe i England og Spanien, med en rekord på 7-1. I løbet af årene har Patrick været sparringspartner for Brian Nielsen op til bl.a. Larry Holmes og Tyson kampene.

Resultater:

2 * dansk mester.

1/4 finale ved EM Tysk Bundesliga mester.

Rangeret 3. I Europa og 6. I Verden.

Professionel rekord: 7-1

Den 28. Kommer der til at være fokus på Benarbejde- vægtforskydning/balance-ud/ind pres samt hovedbevægelse/guards.

– Vi ses på måtten!