Pinterest Hidden Image

Julen står for døren, og vi kan snart se tilbage på et turbulent år, hvor vi alle måtte omstille os til en ny virkelighed med Corona. Vi kan også se tilbage på en masse gode ting, vi Har fået lov til åbne vores nye center og der er blevet hentet en masse metal hjem til klubben. Alle klubbens medlemmer og Instruktører har vist stor tålmodighed og vilje til at stå sammen for at løse udfordringerne undervejs.

Det sætter vi KÆMPE stor pris på, og der skal lyde et stort TAK!

Men året er ikke slut og i kan forvente en masse aktivitet i og udenfor klubben gennem hele december.

Pin

Er i klar til Arte Suave – Julekonkurrence 2021

Vi afholder en jule konkurrence, hver uge i december frem til juleaften. Hver mandag vil der komme en fysisk udfordring, som du kan deltage i.                    

For at deltage i konkurrencen skal du klare den fysiske udfordring inden søndag, hvor vi vil finde en vinder. Når du har gjort dit bedste forsøg, skal du skrive dit resultat på vores opslagstavle i vores performance gym. Vi trækker lod blandt de 10 bedste hver uge, om en præmie.

Udfordringen vil komme op på vores sociale medier samt opslagstavlen i vores performance gym.

Denne uges udfordring: MAX antal BURPEES på 1 minut.

Skriv dit navn + antal gentagelser på vores opslagstavle i vores performance gym.

Denne uges præmie er et gavekort til Nippon Sport på 400 kr.  

Arte Suave – Julekonkurrence 2021 er bragt I sammenarbejde med NOCCO/Barebells – Nippon Sport – Get Fit Food – MOKA

Ny børne instruktør

Vi vil gerne præsentere en ny instruktør på begge vores børnehold i BJJ. Vincent Ringgaard Christoffersen starter som instruktør på børneholdene fra d. 1 december. Vincent har tidligere arbejdet som pædagog i en børnehave og har trænet i klubben siden 2014. Vi er utrolig glad for at have Vincent med på holdet. Det betyder også at vi siger farvel til Saifdin som instruktør på børneholdet. Saifidin har været instruktør i rigtig mange år og vi er meget taknemlig for hans store arbejde. Man kan læse mere om Vores nye instruktør Vincent her.

Pin

WORLD 2021 IBJJF Jiu-Jitsu Championships

Fra d. 9 -12 december bliver der afholdt VM i jiu jitsu i Anahaim, Californien. William Tregart stiller op i lilla bælte. Det er Williams anden turnering som lilla bælte, ved hans første turnering Abu dhabi World pro tog han en sølvmedalje, vi tror han går hele denne gang. Man kan følge med på Flograpling.

Ares Fighting 2

Louis Spartacus Glismann er tilbage i ringen d. 11 december til Ares Fighting 2 i Paris. Louis skal op i mod den tidligere UFC kæmper Emil Valhalla Meek fra Norge. Han repræsenterer Frontline Academy i Oslo. Han har i sin karriere besejret bemærkelsesværdige navne som danske Frodi Vitalis Hansen og svenske Per Franklin, begge på TKO i 2013. Det er Louis største udfordring til dato og vi glæder os til at se Louis brutalitet i ringen igen. Ares Fighting 2 vil blive streamet på UFC fight pass.

Pin

Juleafslutning 2021 Kids & Junior BJJ

Juleafslutning for Kids og Junior Holdet TORSDAG DEN 16. DECEMBER 2021 KL. 17.00 – 18.00

Det vil sige at der ikke er normal træning kl. 16.00 eller kl. 18.00.

Der vil som altid blive afholdt graduering sammen med juleafslutningen. Da vi forventer at der kommer over 100 mennesker, skal man vise Corona pas hvis man er over 15 år gammel. Forældre er velkommen til at komme og kigge på.

Pin

Juleafslutning og Graduering

Vi holder juleafslutning 2021 fredag d. 17 december kl. 17.00 – 18.30, hvor vi tager et gruppebillede, træner og holder graduering.

Husk alle jeres medaljer til gruppebillede!!

Alle fra klubben er velkommen. Graduering er med gi. Da vi forventer at der kommer over 100 mennesker, skal man vise Corona pas hvis man er over 15 år gammel.

Pin

Christmas Blood VII

LØRDAG DEN 18. DECEMBER 2021 KL. 18.00-22.00 afholdes der Christmas Blood VII i ungdomshuset, Dortheavej 61 2400 Copenhagen. Indtil videre stiller klubben op med 4 kæmpere, Abdul, Benjamin, Julie, og Sebastian. Det er en enestående mulighed for at støtte klubbens kæmpere til et lokalt stævne i København. Christmas Blood VII er et Muay Thai/K1 stævne med fightere fra nær og fjern som sætter fokus på kampen mod racisme.

Pin

Halmstad open bjj

Hvis du vil prøve kræfter til en turnering, er det ved at være sidste mulighed i år d. 18 december, hvor der afholdes Halmstad open i BJJ. Der er allerede folk fra klubben som har tilmeldt sig. Hvis vi kan samle en flok, kan vi lave en tur til Sverige og hive metal hjem. Man kan tilmelde sig her.

Pin

MMA Christmas Camp 2021

D. 27 – 29 december er huset igen fyldt med MMA Kæmpere, da klubben igen ligger lokaler til DMMAF MMA Christmas camp. Vil du forbedre dine MMA skills eller har en kammerat som godt kunne få opdateret sit game, er det den perfekte julegave. Gør noget godt for dig selv og tilmeld dig her.

Pin

Jule træning kids og junior 2021

Vi afholder juletræning for kids og junior for alle klubber d. 28 december. Har dine unger brug for at røre sig efter nogen intense juledage, så kan du sende dem afsted til vores jule træning.

Træningen er fra kl 10.00 -11.30 og igen fra kl. 12.30 – 14.00. Der er plads til 50 børn fordelt på to hold. 5-10 år og 11 – 15 år.

Prisen er 200 kr. Prisen er inkl. frugt og snack.

Det er en god mulighed for dig at komme og træne med en masse andre børn end dem du er vant til og lære en masse nye færdigheder. Trænerne vil gøre alt for at du får en sjov og spændende camp.

I møder om morgenen mellem kl. 9.30 – 9.45 og dagen slutter om eftermiddagen kl. 14.00.

Du skal hver dag medbringe en stor madpakke, da der bruges en hel del energi i løbet af dagen! Vi har desværre ikke et køleskab til opbevaring! Der er også mulighed for at købe frokost i Grøndalscentrets cafe.

OBS Penge tilbagebetales, hvis træningen ikke kan gennemføres pga. Corona restriktioner.

Man kan melde sig til her.

– Vi ses på måtten