Jul og åbningstider.

Mellem jul og nytår holder vi lukket d. 23, 24, 25, 26, 31 og 1.

Man kan se holdplanen for dagene op til jul og mellem jul og nytår her: https://artesuave.dk/traeningstider/

Er der hold hvor der er mindre end 3 tilmeldte en time før holdstart vil holdet blive aflyst, så tilmeld jer i god tid. Det er for at få flest muligt samlet på holdet, da det er sjovere og at instruktøren ikke skal komme forgæves hvis der ikke er nogen tilmeldte.

Resultater fra Halmstad Open BJJ 2021

Her er resultatet af Halmstad open BJJ d. 18 hvor 5 fra klubben deltog .

Klubben vand 4 guld og 2 sølv medaljer. Et virkeligt flot resultat.

Stort tillykke til alle som deltog!
BOYS / -48 KG / 12-13 YEARS / GREY & YELLOW 
1. PELLE NORDBERG

JUVENILE BOYS / BLUE / -58,5 KG (LIGHT FEATHER)
1. MARCUS RACHMANSKI 

MEN / BLUE / -64 KG (LIGHT FEATHER) / ADULT
2. MARCUS RACHMANSKI 

MEN / BLUE / -76 KG (LIGHT) / ADULT
1. ALEXANDER NAUMOV

MEN / BLUE / -76 KG (LIGHT) / MASTER (30+)
1. JOACHIM AABRINK

MEN / BLUE / -94,3 KG (HEAVY) / MASTER (30+)
2. MADS ROAR

Pin

Graduering på Børne-/Junior holdet

Tillykke med de nye bælter!

d. 16 december havde vi graduering på børne og junior holdet. Det er dejligt at se den udvikling som sker på alle vores børne-/juniorhold og hvordan holdene vokser fra graduering til graduering.

Endnu engang et stort tillykke til alle børnene som fik nyt bælte og streger på deres bælter. Samt en stor tak til alle instruktørerne, i gør et fantastisk stykke arbejde.

Man kan se alle billederne fra den store dag her!

Pin

Graduering på voksen holdet

Vi har også holdt graduering for de voksne i fredags d. 17. Det blev til en masse nye bælter både lilla, brunt og sort samt streger. Hver enkelt elev har gjort sig fortjent til deres nye bælte, som et bevis på hvordan hårdt arbejde og dedikation bærer frugt af den tid man bruger på måtten.

I modsætning til mange andre kampsportsgrene, er brasiliansk Jiu Jitsu i høj grad en vanskelig og uforudsigelig rejse, og den tid det tager til det sorte bælte er en usikker færd. For nogle tager det seks år og for andre tyve år. Man kan sammenligne ens vej til det sort bælte, som en rejse.

Når du starter med hvidt bælte, tror du at vejen til det sorte bælte, er som at tage et tog fra en by til en anden. Der er kun en vej. Men mens du rejser, indser du, at tog turens sidste stop kun er det blå bælte, og din næste destination kræver at du tager et fly. Efterhånden som du kommer højere op i bælte graderne, bliver flyveturen til en langdistanceflyvning og den ser ud til aldrig at ende. For når du får dit sorte bælte, er rejsen kun lige begyndt.

At vi har så mange sort bælter i klubben er et tegn på det træningsmiljø som vi har opbygget i gennem mange år. Med et stærkt team og lysten til at udvikle sig, kan vi være stolte af hvor vi er kommet til i dag. Man kan se billederne fra gradueringen på voksenholdet her!

Pin

Har man endnu ikke styr på julegaverne, kan man stadig nå at købe det i webshoppen og hente det i klubben. Du fortryder det ikke! Du kan købe den perfekte julegave her!

Pin

Arte Suave Julekonkurence

Julekonkurrence del 4

Den lille Jiu Jitsu nisse har været på spil og udlovet et gavekort på 500 kr. til MOKA.

Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen om et gavekort er at ’’hænge ud’’.

Deltag i denne uges julekonkurrence et gavekort til MOKA på 500 kr.

Denne uges udfordring: Hæng længst tid i barren.

For at deltage i konkurrencen skal du hænge i barren i længst tid, inden søndag d. 24 december, hvor vi finder en vinder. Når du har gjort dit bedste forsøg, skal du skrive dit resultat på vores opslagstavle i vores performance gym. Vi trækker lod blandt de 10 bedste, om et gavekort.

Skriv dit navn + din tid på vores opslagstavle i vores performance gym.

– Kommer man ikke forbi klubben inden jul, ønsker vi jer en god Jul og et godt nytår.