UFC FIGHT NIGHT: BLAYDES VS. ASPINALL

Damir Hadzovic vs Marc Diakiese
Med sin sidste sejr over amerikaneren Jansi Medeiros (Yancy) i juni sidste år, kæmpede “Bosnian Bomber” om en ny kontrakt, der giver ham fire nye kampe.

Han får den første af dem den 23. juli ved et stævne i London, og hans modstander bliver englænderen Marc Diakiese. Diakiese er en 29-årig fighter fra Congo, som har en rekord på 15-5 (6-5 UFC) i sin MMA-karriere indtil videre.

Hadzovic fik vendt de sidste to nederlag ved at besejre Yancy Medeiros via unanimous decision ved UFC Vegas 30 d. 26. juni 2021. Hadzovic kæmpede sit livs kamp ved at dominere Medieros i de første to runder af kampen, før han næsten gav sejren væk i kampens sidste sekunder. Heldigvis løb tiden ud, da Medeiros havde låst en RNC og Hadzovic slap med sejren.

Den 35-årige bosnisk-danske mixed martial artist begyndte sin pro MMA-karriere ved Fight Galla og Cage Fight Live, før han kom til Cage Warriors og Venator FC. Hadzovic skrev under med UFC i 2016, men han tabte to ud af sine første tre UFC-kampe. Han vandt her efter næste to kampe, men tabte derefter to i træk mod Christos Giagos og Renato Moicano. Samlet set har Hadzovic en rekord på 14-6 med syv knockouts og tre submissionssejre.

Med en tidligere baggrund indenfor boksning og thaiboksning er Damirs stil præget af eksplosive spark, slag og knæ.

Ligesom Hadzovic knækkede Marc Diakiese sine to nederlag i streg, ved at besejre Viacheslav Borschev via unanimous decision ved UFC på ESPN 33 d. sidste 26. marts. Forud for den sejr led Diakiese et unanimous decision til Rafael Fiziev ved UFC Fight Night 172 og blev submitted af Rafael Alves til UFC Fight Night 197.

Den 29-årige Diakiese er en tidligere letvægtsmester ved MMA Combat og Cage Kumite-kampagnerne. Diakiese var også den tidligere BAMMA Lonsdale britiske letvægtsmester. Han kom til UFC i 2016 og vandt sine første tre UFC kampe, før han gik 3-5 i sine sidste 8 kampe. Samlet set har Diakiee en rekord på 15-5 med seks knockouts og en submissionssejr.

Pin

GRAPPLING INDUSTRIES BERLIN

Sidste weekend var Alberte afsted ved Grappling Industries BERLIN: July 9. Her blev det til en bronze medalje I gi blå bælte og en guld medalje i nogi blå bælte.
Stort tillykke med præstationen.

Plads på børnehold og junior hold

Vi har første træning efter sommerferien d. 16 august.

Vi optager nye børn og junior, når vi starter vores børne- og juniorhold op efter sommerferien. Det er muligt at tilmelde sig vores venteliste, med det samme. For at få en plads på holdet skal man skrive sig op på listen.

Man modtager en besked omkring om man har får en plads pr mail og sms, når man har fået en plads på børneholdet. Husk at tage imod pladsen, hvis i ønsker den ellers bliver man fjernet fra ventelisten.

Tilmeld jeres barn her:

– Vi ses på måtten!