På lørdag går det løs igen når Arte Suave endnu en gang er stærkt repræsenteret ved MMA Galla, som denne gang bliver afholdt i Odense.

Arte Suave har 4 amatør kæmpere på kortet på lørdag.

rida mmaPin

Rida Jawad er kun 16 år og skal have sin anden junior MMA-kamp i år, hvor han er ubesejret i MMA og Thai boksning.

Pin

Maher Obayd har også sin anden amatør kamp. Maher er for nyligt blevet rykket op på Elite MMA-holdet, hvor han har vist en flot udvikling. Maher er klar til at give et stærkt comeback efter han tabte sin første amatør kamp.

Pin

Jabar Shirani er tilbage i buret efter halv andet års pause. Vi kender alle Jabar for hans dominerende brydning i hans boksning og thaiboksning hvor han har trænet intensivt siden sin sidste kamp.

Pin

Bruce Ali er klar til sin første MMA Kamp. Bruce underviser til dagligt mange af vores kickboksning hold. Bruce har en rekord i Thaiboksning 5-5-1 og tidligere Nordiskmester i thaiboksning. Bruce har kamp nr. 6 på kortet og kan ses på pluto.tv.

Arte Suave stiller op med 4 mand på et stærkt kort med 10 kampe.

MMA Galla Odense finder sted på lørdag 1. oktober 2022 kl. 17:30. Adressen er Dalum Hallen, Mejerivej 1, 5260 Odense.

Det er stadig muligt at skaffe sin billet igennem kæmperne eller online. Da der er under 100 billetter tilbage, skal man være hurtig for at skaffe sin billet. Der vil ikke blive solgt billetter i døren. Find din billet her: https://fightticket.dk/show/event/mma-galla-odense-1-okt-2022?fbclid=IwAR1QBTfmlsz8iM2JH2Mfp9DypnneTzaIEVLBjMR9sAyi9hj7UO-YXW00pQg

Man vil også kunne se med gratis fra kl. 21:00 på pluto.tv, hvor de sidste 5 kampe bliver sendt. Nick Barnø PT’er og Instruktør på MMA-holdene vil kommentere kampene.

123… SUAVE!

Pin